Lionsi sofinancirali nakup opreme Društva Sožitje, julij 2012

V Lions klubu Rogaška si že skoraj desetletje prizadevamo za pomoč predvsem slepim in slabovidim, kar je osnovno poslanstvo Lions klubov. Prav tako smo v teh letih večkrat pomagali tudi nadarjenim dijakom in študentom. V zadnjm času pa smo se zaradi potreb pomoči tudi na drugih področjih odločili, da bomo letos med drugim namenili  tisoč evrov pomoči družini Škodič iz Malih Roden za reševanje problema stršne konstrukcije.

Z razumevanjem smo se odzvali tudi na vlogo Društva Sožitje, ki je iskalo denar za nakup opreme za enoto varstveno-delovnega centra v Podplatu, saj ministrstvo ni realiziralo dogovora o financiranju te vsebine. Tako sta ob otvoritvi enote na Podplatu predsednik Lions kluba Rogaška mag. Marjan Justin in član Andrej Strašek predsedniku društva Stanku Fajsu podelila ček v vrednosti tisoč evrov za sofinanciranje nakupa opreme.

V Lions klubu Rogaška bomo prihodnje leto praznovali deseto obletnico zelo uspešnega dela, skozi katero smo pomagali številnim družinam in posameznikom.

Mag. Marjan Justin (levo) in Andrej Strašek (desno) sta predsedniku Društva Sožitje Stanku Fajsu (v sredini) izročila ček za tisoč evrov.