LEO snegfest, januar 2012

LEVJE TEKME NA JANINI

Kaj imajo skupnega ‘pležuhi’, žeblji, levi in dober namen? Vsi štirje so bili v soboto, 28. 1. 2012  v veliki meri prisotni na smučišču Janina v Rogaški Slatini.

Prvi sneg na najnižje ležečem smučišču v Sloveniji letos ni gostil smučarjev, pač pa smo se po njem s ‘pležuhi’ in vrečami drčali udeleženci dobrodelnega LEO snegfesta. Člani domačega LEO kluba Rogaška smo z organizacijo zabavnih zimskih iger privabili tako snega željne domačine kot tudi prijatelje leote z različnih koncev Slovenije.

Za uspeh prireditve, katere dobrodelni izkupiček znaša 540 evrov, so izjemno zaslužni naši sponzorji.

Člani smučarskega kluba Rogaška so leotom brezplačno odstopili urejeno smučišče s pripadajočimi objekti. V kiosku za hrano so se tekmovalci tako lahko okrepčali z odličnim golažem iz gostilne Šempeter, za katerega je sestavine podarila mesnica AM-AM. Za žejne sta poskrbeli podjetji Droga Kolinska in Gorki List.

Prvi trije v kategorijah ‘vožnja s pležuhi,’ ‘vožnja z vrečami’ in ‘štafeta’ so bili na zaključni zabavi v lokalu Lipca Garden ovenčani s krasnimi medaljami, prispevkom Steklarske šole Rogaška. Vsem se LEO klub Rogaška najlepše zahvaljuje.

Prve levje  dobrodelne zimske igre so imenitno uspele. Naj vas foto utrinki prepričajo, da se naslednje leto tudi vi preizkusite v malo drugačnih zimskih športih!